PTW Workshop

 Workshop Ontdek je Persoonlijk Toegevoegde Waarde

Je bent op zoek naar een baan en komt een leuke vacature tegen. Vervolgens word je geacht de werkgever te overtuigen dat je precies in het plaatje past dat hij of zij voor ogen heeft. En soms moet je de waarheid daarbij een beetje geweld aan doen.

Wanneer je uitgaat van je eigen talenten, specifieke kennis, bijzondere vaardigheden, unieke ideeën of persoonlijke netwerken, kun je een werkgever op een positieve manier overtuigen van de meerwaarde die jij te bieden hebt.  Je bent namelijk waardevol voor een ondernemer als je een bijdrage kan leveren aan de bedrijfsdoelstellingen. Aangenomen dat je een salaris wilt ontvangen, zal een ondernemer dat geld eerst moeten verdienen. Door zelf een idee te ontwikkelen over je Persoonlijke Toegevoegde Waarde (PTW) help je je toekomstige werkgever zich een beeld te vormen van hoe jij een bijdrage kunt leveren aan de bedrijfsdoelen.

De workshop
Gedurende een dagdeel werk je, onder begeleiding van een ervaren trainer, aan het in beeld brengen van je eigen PTW. Dit doe je door te inventariseren…

  • welke specifieke talenten je in huis hebt
  • of je beschikt over specialistische kennis en waar die van waarde kan zijn
  • welke netwerken je hebt die voor een specifiek bedrijf interessant kunnen zijn
  • of je ideeën hebt waar een bedrijf zijn/haar voordeel mee kan doen
  • of je andere kwaliteiten hebt waar je een ondernemer mee kunt verrassen

Het resultaat
Aan het eind van de workshop weet je waar jouw bijzondere kwaliteiten het best tot hun recht komen, of hoe je dat voor jezelf helder krijgt. Je PTW is de combinatie van je kwaliteiten met de omgeving waarin je ze aanbiedt. Deze PTW kan een goed uitgangspunt vormen voor een businesscase om middels InnovatieBanen je eigen baan te creëren, maar kan je ook bij reguliere sollicitaties helpen jezelf beter te profileren.

Locatie, tijd en plaats
De workshop wordt gehouden op diverse locaties in het land. Kijk op deze pagina voor actuele tijden, locaties en aanmelding. Deelname aan de workshop bedraagt €25,-. Dit bedrag maak je vooraf over naar je trainer. Hier ontvang je uiteraard een e-mail met meer informatie over. Een workshop vindt doorgang bij minimaal 10 inschrijvingen. Als je je hebt ingeschreven, word je per e-mail geïnformeerd door de trainer zodra de datum en locatie bekend zijn. Aarzel niet om bij vragen contact met ons op te nemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *