Contact & route

De Jonge Coaching & Training

Bezoekadres:
Brugstraat 7a
9712 AA  Groningen
www.mariannedejonge.nl
info@mariannedejonge.nl
06 40572801


Grotere kaart weergeven}

Routebeschrijving 

Met de auto vanaf Assen
Vertrek in noordelijke richting op de A28 Hou bij Groningen de borden centrum aan (rechtdoor) – Weg vervolgen over het Emmaviaduct – Bij de stoplichten linksaf. Bij de stoplichten rechtsaf. Meteen over de brug zie je aan je rechterhand de ingang van parkeergarage Westerhaven. Vanuit de parkeergarage is het nog 5 minuten lopen.
Neem hiervoor de uitgang aan de zijde van de Mediamarkt waarna je de Westerkade op loopt richting de A-Straat (winkelgebied). Bij de A-straat sla je rechtsaf. De A-straat gaat over in de Brugstraat. Aan je linkerzijde vind je op nr. 7a (links van winkel “Maroesja”) een geel ijzeren hek. Achter dit hek ga je de trap op en vind je de ingang. Je moet bel 2 hebben.

Met de auto vanaf Hoogezand
Vertrek in westelijke richting op de A7
Weg vervolgen naar N7- Neem de afslag naar N7 (Beneluxweg) – Neem afslag Centrum – Weg vervolgen over het Emmaviaduct – Bij de stoplichten ga je linksaf. Bij de stoplichten rechtsaf. Na de brug (Eendrachtsbrug) zie je aan je rechterhand de ingang van parkeergarage Westerhaven. Hier kun je parkeren. Vanuit de parkeergarage is het nog 5 minuten lopen. Neem hiervoor de uitgang aan de zijde van de Mediamarkt waarna je de Westerkade op loopt richting de A-Straat (je loopt nu in winkelgebied). Bij de A-straat sla je rechtsaf. De A-straat gaat over in de Brugstraat. Aan je linkerzijde vind je op nr. 7a (links van winkel “Maroesja”) een geel ijzeren hek. Achter dit hek ga je de trap op en vind je de ingang. Je moet bel 2 hebben.

Met de auto vanaf Drachten
Sla rechtsaf en voeg in op de A7 – Neem afslag 36 – Groningen West N370 richting Winsum – Neem op de rotonde de 2e afslag naar N370 – Neem op de rotonde de 2e afslag naar Laan 1940-1945/N370 – Neem de afslag Peizerweg – Flauwe bocht naar rechts (je blijft op de Peizerweg) – Sla linksaf naar de Paterswoldseweg – Na de stoplichten weg vervolgen naar de Eendrachtsbrug – Na de brug (Eendrachtsbrug) zie je aan je rechterhand de ingang van parkeergarage Westerhaven. Hier kun je parkeren. Vanuit de parkeergarage is het nog 5 minuten lopen. Neem hiervoor de uitgang aan de zijde van de Mediamarkt waarna je de Westerkade op loopt richting de A-Straat (je loopt nu in winkelgebied). Bij de A-straat sla je rechtsaf. De A-straat gaat over in de Brugstraat. Aan je linkerzijde vind je op nr. 7a (links van winkel Maroesja) een geel ijzeren hek. Achter dit hek ga je de trap op en vind je de ingang. Je moet bel 2 hebben.

Met openbaar vervoer
Vanaf NS station Groningen – te voet (10 minuten lopen).
Steek de Museumbrug over tegenover het CS. Loop rechtdoor via de Folkingestraat tot je op de Vismarkt bent aangekomen. Aan het eind van de Vismarkt sla je na de Albert Heyn linksaf. Je bent nu op het A-Kerkhof. Na de Der Aa-kerk gaat het A-Kerkhof over in de Brugstraat. Aan je rechterzijde vind je op nr. 7a (links van winkel “Maroesja”) een geel ijzeren hek. Achter dit hek ga je de trap op en vind je de ingang. Je moet bel 2 hebben.

Met de bus – vanaf NS station Groningen (3 minuten)
Loop naar het busstation, dat naast het NS station ligt. Er gaan diverse bussen naar het A-Kerkhof (3, 8 etc) Je stapt uit bij de Der Aa-Kerk, loopt met de bus mee steekt over en gaat naar links. Je bent dan in de Brugstraat. Aan je rechterzijde vind je op nr. 7a (links van winkel “Maroesja”) een geel ijzeren hek. Achter dit hek ga je de trap op en vind je de ingang. Je moet bel 2 hebben.